lördag 21 mars 2015

Vårt "nya" kök!


(bilder privata)

Så äntligen kan jag visa lite bilder på vårt "nya" kök! Jag luras lite för det finns en del hörn där allt inte är 100% klart än men det går ju som sagt att fuska lite när man själv står bakom kameran. Igår kom maken med bänkskivorna och de var efterlängtade kan jag säga! Vi har redan lagat MYCKET mat och jag kan varmt rekommendera att ha ett sk. slaktarblock mellan spisen och diskbänken. Egentligen hade jag önskat att den kunde vara lite bredare men köper man en bred spis så får man ju ta konsekvenserna av det och det gör jag mer än gärna för vilken fröjd att laga mat på den:) Den extra breda diskhon var också ett lyckokast, speciellt med slaktarblocket bredvid som man bara kan välta ner i hon vid diskning (det väger en hel del).
Hyllan fick vi tillslut tillverka själva då snickaren som jag hade tänkt skulle hjälpa oss inte svarade när jag försökte nå honom. Men... såhär i efterhand kan man ju säga att det löste sig bra ändå – jag är supernöjd! 
Det bästa är att stå och hacka grönsaker på slaktarblocket, slänga allt hack direkt ned i kompostlådan och att få känslan av att vara en del av ett kretslopp när man lagar sin egen middag – FRÖJD!

// Ki 


1 kommentar: