tisdag 21 april 2009

Sjuka mängder.....
(bilder fr. GP)
Det var ju ett tag sen jag skrev nu och det beror främst på (bl. mycket annat) att vi har haft fullt upp med att spackla, slipa, måla och bygga. Sonens rum är snart klart!!
I söndags gjorde jag det som jag alltid har fått göra när vi renoverat nåt rum... foga och måla!
Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var ganska roligt i början, när vi precis hade köpt huset men nu, ca 100 liter lackfärg senare så är det inte så kul längre! Jag tror att det roliga försvann ungefär när vi kittade och målade om vår glasveranda....ugh.... över 240 st små glasrutor!!
Men fint blev det och nu hoppas jag att vi inte behöver göra det på en sisådär 25 år.....?!
Redan innan jag är helt klar med målningen på sonens rum så vet jag att jag måste ta itu med ett annat målarprojekt...att måla golvet på glasverandan. Det är så härligt att sitta där precis vid denna tiden och jag vill inte missa det i år... så..... på med de fläckiga målarkläderna....igen....:)
Tills nästa gång.... Ha dé!

2 kommentarer:

 1. ÅÅ vad spännande det ska bli att se din sons nya säng! Vi skulle gärna vilja bygga dem själva med jag har inte hittat någon bra ritning. Har du gjort det, för inte har väl äntligen hemma lagt ut den ritningen de använt?!

  Kram
  Kia

  SvaraRadera
 2. Hej Kia, det är Ki...(Var bara tvungen att skriva det:)

  Vi har inte använt några ritningar utan såg bara på programmet och sedan anpassade vi deras metod till vårt "bygge". Egentligen är det ganska enkelt. Ett ramverk med reglar och mellanväggar av spånskivor, sen köpte vi sänglådor på IKEA med skenor som vi satte en MDF-front på (samma material som vi gjorde sängfronten av.)

  SvaraRadera