tisdag 13 oktober 2009

Det fanns ju.....(bilder fr. Sia Home)
Jag har länge gått och tänkt på hur mitt kök skulle se ut om jag skulle göra det idag... Jag har haft en bild av ett mörkt träkök utan överskåp och med en snygg stenskiva, typ kalksten..
Lite modernare, lite kaxigare men ändå med klassiska inslag..
Jag tittar i ganska många inredningsmagasin och kollar mycket inredning på nätet etc.. men jag har inte hittat något som är i närheten av det jag tänkt mig... Förrän jag öppnade Sia:s höstkatalog för ett tag sen. Jag är ju väldigt förtjust i Slettvoll möbler och de skulle passa perfekt ihop med detta köket!
Det är inte exakt som i mina drömamr men bra nära och mycket närmare sanningen än jag varit tidigare.. Det fanns alltså! Undrar var? Nån som vet? Man vill ju bara se mer!
Nej, jag ska inte göra om köket men man kan ju inte låta bli att drömma!

3 kommentarer:

 1. Ja, verkligen jätte snyggt kök!
  Vi har mörk ek i vårt kök, med svarta detaljer. Men de svarta detaljer ska väck och mycket utav det ska bli vitt! Jag tycker det är sååå snyggt med det mörka träslaget tillsammans med det vita. Allt ska gå som en "röd" tråd genom hela huset...
  Jag är själv på jakt efter snygga klassiska tvrums möbler, typ bänk/skänk. Ska ha bort bokhyllan, gärna tips om du trilla över någon bra hemsida! ;-)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. tack för igår...
  mycket trevligt fika med mycket stoj och stim precis som det ska vara, hoppas vi ses snart igen

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej där! :)
  Tack för hälsningen häromdagen!

  Hörde sen av min sambo att det är nära nu!!!
  SPÄNNANDE!!
  Håller tummarna...och allt det där!

  BTW så har vi beställt nytt kök nu. :D

  KRAM vännen :)

  SvaraRadera